Open Usource

Marketing og webdesign

Generelt

Adgang til C More – Sådan gør du

Det er nemt og hurtigt at oprette din C More-konto. Gå blot til C Mores hjemmeside og klik på “Opret konto” øverst på siden. Udfyld derefter de nødvendige oplysninger som navn, e-mail og adgangskode. Når du har bekræftet din e-mail, er din konto klar til brug. Du kan nu logge ind og begynde at se dine yndlingsprogrammer og film på C More.

Vælg den rette abonnementstype

Der er flere forskellige abonnementstyper at vælge imellem hos C More. Det afhænger af, hvilke typer indhold du ønsker adgang til. Hvis du primært er interesseret i at se film og tv-serier, er et standardabonnement sandsynligvis det bedste valg. Ønsker du derimod også adgang til live sport, skal du vælge et sportspakke-abonnement. Uanset hvilken type du vælger, får du adgang til et hav af underholdning – Få adgang til C More nu.

Oplev et utal af film og serier

Med et abonnement til C More får du adgang til et utal af film og serier. Uanset om du er til action, komedie, drama eller dokumentarer, kan du finde noget, der passer til dine interesser. Streamingplatformen opdateres løbende med nye titler, så du altid har noget nyt at se frem til. Og hvis du mangler inspiration, kan du lade dig inspirere af vores køb kvalitets kirsebærtræer på tilbud. Med et C More-abonnement har du underholdning i verdensklasse lige ved hånden.

Nyd live-sport i topkvalitet

Med C More får du adgang til et bredt udvalg af live-sport i topkvalitet. Uanset om du er til fodbold, håndbold, tennis eller andre spændende sportsgrene, kan du nyde alle de store begivenheder i krystalklar HD-kvalitet. Oplev den intense stemning, som om du sad på første parket, og følg dine yndlingshold og -atleter i realtid. C Mores sportsudbud giver dig den ultimative sportsoplevelse direkte på din skærm.

Tilgå C More på alle dine enheder

Med C More kan du streame indhold på tværs af dine enheder. Uanset om du bruger en smartphone, tablet, computer eller smart-tv, kan du logge ind på din C More-konto og få adgang til det fulde udvalg af film, serier og sport. Installér blot appen eller gå til cmoreentertainment.com på din enhed, log ind med dine brugeroplysninger, og du er klar til at nyde indholdet. C More giver dig fleksibilitet og frihed til at se dine yndlingsprogrammer, hvor og når du har lyst.

Få adgang til eksklusivt indhold

For at få adgang til det eksklusive indhold på C More skal du oprette en brugerkonto. Det gør du ved at gå ind på deres hjemmeside og klikke på “Opret konto”. Her skal du udfylde de nødvendige oplysninger som navn, e-mail og adgangskode. Når din konto er oprettet, kan du logge ind og få adgang til alt det eksklusive indhold, som inkluderer de nyeste film, tv-serier og sportsbegivenheder. C More tilbyder også muligheden for at oprette en familiepakke, så du kan dele din adgang med op til fem andre personer i dit husstand.

Bliv opdateret med seneste nyheder

Med C More kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra ind- og udland. Streamingtjenesten tilbyder et bredt udvalg af aktuelle nyhedsindslag, så du altid er på forkant med de vigtigste begivenheder. Uanset om du foretrækker at følge med i dansk politik, internationale konflikter eller økonomiske tendenser, finder du de relevante nyheder samlet ét sted. C More giver dig mulighed for at se nyhedsudsendelser når det passer dig, så du aldrig går glip af de vigtigste historier.

Nyd uafbrudt streaming-oplevelse

For at nyde en uafbrudt streaming-oplevelse på C More er det vigtigt at sikre, at din internetforbindelse er stabil og har tilstrækkelig båndbredde. Hvis du oplever afbrydelser eller buffering under din streaming, kan du prøve at lukke andre programmer, der bruger internettet, eller flytte din enhed tættere på din router. Derudover kan du også prøve at opdatere din browser eller app til den nyeste version for at sikre, at du får den bedste ydeevne. Med disse simple trin kan du nyde dine yndlingsindhold på C More uden forstyrrelser.

Få adgang til C More-biblioteket

For at få adgang til C More-biblioteket skal du oprette en konto. Du kan enten oprette en ny konto direkte på C More’s hjemmeside, eller du kan logge ind med dine eksisterende login-oplysninger fra en af C More’s samarbejdspartnere, såsom TDC eller Stofa. Når du har oprettet din konto, kan du logge ind og få adgang til C More’s store udvalg af film, serier og live-tv. Du kan se indholdet på din computer, tablet eller smartphone, og du kan også se det på din tv-skærm ved at tilslutte en streaming-enhed som f.eks. Apple TV eller Chromecast.

Start din gratis prøveperiode i dag

Du kan starte din gratis prøveperiode på C More ved at gå til deres hjemmeside og klikke på “Prøv gratis” knappen. Her skal du indtaste dine kontaktoplysninger for at oprette en konto. Når din prøveperiode er aktiveret, får du adgang til hele C Mores indholdsbibliotek i 30 dage uden at skulle betale noget. Husk at afmelde dit abonnement inden prøveperioden udløber, hvis du ikke ønsker at fortsætte som betalende kunde.